Over Repete

Met Repete willen we iets toevoegen aan de vele bestaande gospelkoren door op een hoog artistiek niveau een gevarieerd repertoire te brengen. Daarbij willen we platgetreden paden zoveel mogelijk proberen te vermijden. Dus niet alleen (black) gospel, maar ook (indie-)rock en (new)folk om maar eens iets te noemen. Denk Sufjan Stevens, denk Gungor.

Repetities

We repeteren eens per twee weken op een woensdagavond in het Gomarus College aan de Magnoliastraat 1 te Groningen. De noten worden zoveel mogelijk zelfstandig ingestudeerd zodat we tijdens de repetities vooral kunnen werken aan afwerking en productie.

Muziek

De muziek zal zowel a capella als met band worden uitgevoerd. Medewerkingen aan diensten, bijeenkomsten en festivals maar ook zelfstandige concerten behoren tot de mogelijkheden. Ook staan we open voor samenwerking met andere artiesten.

Voor meer informatie: klik hier.

Dirigent

Dirigent Peter van Dijk-Veldkamp (1978) studeerde aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Hij was dirigent van diverse koren waaronder Menorah uit Hoogezand en DOX uit Bedum. Zijn brede muzikale smaak en interesse maakt het hem vrijwel onmogelijk zich te verbinden aan één instrument of stijl. Hij is zeer actief in zowel ‘lichte’ als ‘klassieke’ muziek, zingt en bespeelt diverse instrumenten. Als docent Muziek en Godsdienst is hij verbonden aan het Gomarus College te Groningen.

Persfoto's & media

Klik hier voor persfoto's van Repete.